Underbart under på rea!


När man hittar en sån här underbar kreation från Chantelle för mindre än halva priset finns det ju inget annat än lycka. I alla fall inte om man som jag älskar fina märkesunderkläder! Twilfit reade ut denna som från början kostat 670 kronor! Klart jag slog till!
14 kommentarer
Anonym

* Vilket fynd! =)



Ja, än så länge har helgen vart riktigt bra! man tror ju nästan man är utomlands;) hoppas du har hunnit njuta av värmen? kRAM!(: *

emma

vad är din smak då ?

CASSI DA QUEEN

sv; haha elr hur. tur är väl dt, personer som är för perfekta är tråkiga^^

Anna

Fin blogg :)

emma

jaha okej, jag förstår :D

Erika

Jättesöt :D



sv: Ja eller hur & sen är det ju så skoj med :)

Aleksandra

tack så mycket!:D

neej viilken otur, i feel your pain haha, vad var det för något? :O

Lovisa

Svar: Ja okej, men då får ni ju mysa när han kommer hem :) Det är faktiskt skönt på sommaren att man ändå får en del tid ifrån varann för då njuter man desto mer av tiden man ser får tillsammans :) Jag ska bland annat iväg på lite i helgen, till Halmstad och Göteborg, så vi kommer va ifrån varandra minst fem dagar, om inte mer, beror på hur mycket jag får i veckan o om jag kan ses eller inte, men sen ska vi fem dagar till Stockholm, han och jag till hans kompis så då får vi ju tid ihop igen :)



Åh, den var riktigt fin den bh:n!

Randy

Åh vad snygg =)

caroline

svar: okej ;D

händer idag?

Mimma

perfekt för sommaren, nu när den är här =)

sandra

nehe ? :D jag tycker att dem är precis i lagom storlek :) hehehe.

Lovisa

Du har gjort om lite på bloggen va, med bakgrund och sånt? Eller har du haft så länge? Tänker mig din blogg rosa eftersom den är det på bloglovin'.. :)

Liza

Underbart vacker!