Är dom något bra?

?r dom n?ge bra?

Det här är några av de filmer jag är nyfiken på. Jag är otroligt sugen på lätta tjejfilmer, såna man kan se tusen gånger utan att tröttna. På sistone har jag köpt många filmer som visat sig vara helt värdelösa, så jag vänder mig till er - som förhoppningsvis sett någon av dom. Säg mig, är dessa värda en plats i hyllan?

Samtliga filmer finns hos CDON.
34 kommentarer
Dress Like a Princess

Jag har bara sett Just me luck, och den var helt okej skulle dock inte se om den. Den var så där jobbigt jobbig liksom, vet inte hur jag ska förklara riktigt vill ju inte avslöja något men det känns lite ansträngd nästan att titta på, ibland vill man bara att den ska ta slut :) Hehe men annars helt okej..

Johanna

The Perfect Man är rätt ok! En sån där lätt glidarfilm, rätt förutsägbar men härlig! Just my luck är likadan! Rätt förutsägbar men bra! Fast vilka "lätta tjejfilmer" är inte förutsägbara?

Magdalena

Akta dig för just my luck, säger jag bara! Uh, den vill man inte se om...

Malin

Mitt Super-Ex är inge bra alls tyvärr! :( Just my Luck är jättesöt däremot! Jag är jättesugen på "Material Girls"!

Jessica

Köp INTE My Super-Ex Girlfriend, det måste vara en av de absolut sämsta filmer jag sett! Bland de andra har jag bara sett Just my Luck, som inte heller var mycket att hänga i julgranen...

Anonym

Jag har sett the perfect man och materials girls, båda har jag också på datorn. Tycker dock, även fast det är väldigt kul att se alla deras märkesväskor och kläder på material girls så är den väl lite halvt barnslig, men väldigt lättsedd :) (om de nu finns ett ord som heter så? men:) The perfect man är faktiskt helt okej :)

karro

Har bara sett Just my Luck. Den är bra, men lite sådär halvseg. En film man gärna kollar på en gång, sen är det bra. typ :)

Jennie

Just my luck är rätt bra :)

Annie

Har bara sett Mitt super ex och Just my luck.
Mitt super ex var helt okej, den borde du köpa! Men just my luck, det vettekatten!

Maja

Är också sugen på att se någon sån film! :D

Angel

ALLA Duffs filmer är såååå bra,typ,Just my luck är superbra och mitt superex tjaaaa den kan va lite långdragen och överdriven tyckte jag...Men jag e ju en sucker för Lohan och Duff systrarna såååå kanske därför

emelie

material girls är den sämsta film som ngnsin gjorts (och tro mig, jag gillar också lättsamma chick flicks..) just my luck är bra! :)

Sofia

har inte sett någon av dom..

Johanna

The Perfect Man, Just My Luck gillar jag, lättsamma roliga filmer! =)

Emmelie

Jag har bara ett "Just my luck", den är faktiskt lite charmig =)

Kelly

just my luck e nog den bästa av alla dem :-) den var bra!

Mi

Jag blev ganska besviken på Must love dogs faktiskt. Tyckte inte den var särskilt bra :)

Anna

såg must love dogs på flygplanet en gång, jag såg inte riktigt hela, men den är ändå himla härlig. Fint budskap och lättsam. De andra har jag inte sett heller faktisk..

Jennifer

"The perfect man" har jag sett, den är söt :)

Rebecka

The Perfect Man är hur bra som helst, gullig film :) Material Girls är också jättebra och rolig. Men sen älskar jag ju alla filmer med Hilary Duff ;)

Elin

The perfect man - en otroligt bra film!!

Caroline

Jag gillar just my Luck.Men jag skulle nog inte vilja se den än mer 3 gånger.

Lottisin

inte mitt super ex iaf, såg halva filmen i lördags sen orkade jag faktiskt inte mer, urdålig!

My

Jag har sett mitt super ex, just my luck, material girls och the perfect man. Jag tycker också mycket om tjejfilmer.. Jag tycker om allihopa :)

Emma

the perfect man och just my luck är jättebra! men material girls är så sjukt jättedålig! :S

Jag

Just my luck är gullig. :D

Alena

The perfect man är väl filmen jag skulle välja här. Har sett den ett par gånger på Canal+. Just my luck var söt, men ingen jag ser mer än en gång. A Cinderella story var också en gullig tjejfilm.

Nyponet

The perfect man är jätehärlig, en typiskt tjejfilm där man såklart kan gissa sig till vad som händer men den är mysig och grymt bra ändå =)

Anonym

Jag har sett allihop. De är absolut värda en plats i hyllan. Hoppas du hittar nån bra

Hanna

material girls! finns den redan? måste se! love hilary! :)

erica

Material Girls och The perfect man är skit bra, ÄLSKAR HILARY DUFF :D haha Just my luck är också bra ^^

Agnesa

Jag har sett material girls och just my luck.. jag tkr att just my luck är ganska tråkig.. Men material girls är bättre fast den är inte SÅ bra.

Sofia

"Must love dogs", är egentligen ingen tjej-film. trodde det först också men det är bara en ny variant av en annan värdelös film, jag inte minns namnet på nu. The perfect man, slutar inte som man vill att den ska, men den är riktigt bra. Nog tack vare Hillary Duff.

Hermanngunn

Keep the good works comming.